Wei-Chun Lin's The Natural Colors Residence

Wei-Chun Lin Shares The The Natural Colors Residence

Wei-Chun Lin, the thinktank behind the award winning project The Natural Colors by Wei-Chun Lin spells out, Due to the fact that the personality of the client is mature and gentle, the designer decided to build up the indoor and outdoor space by using natural stones with plain and elegant style. In order to prevent that the house could be eroded by salt blown by wind for those living along the coastal areas, the designer used both the solid and hollow bricks when building up the walls, the skill which strengthens the visual effects while functioning as vent for air conditioning. Such considerable style without conflictions happening sometimes when making a place is of great advantage like the way applying the spirit of Tai Chi..

Wei-Chun Lin's The Natural Colors Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52445

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Cool Design News homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2017 Cool Design News - cooldesignnews.com - All Articles