Commercial Lobby and Amenity Space:a Valley in The City by Song Han

Song Han Illustrates The a Valley in The City Commercial Lobby and Amenity Space

Song Han, the architect of the awarded project A Valley in The City - Commercial Lobby and Amenity Space by Song Han explains, What kind of life are we yearning for? We yearn for a life, in harmony with the nature, and characterised by warmth and ease. We yearn to nourish our hearts and mind… We bravely embrace the future, which should be free-flowing, transparent, and obscure yet fast, dynamic and uncertain. We feel proud but also a bit anxious. We couldn’t help but look back towards the past and hope to find a glimpse of the warmth and mood, belonging to the memories of childhood happiness..

Commercial Lobby and Amenity Space:a Valley in The City by Song Han Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=70662

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Cool Design News homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 Cool Design News - cooldesignnews.com - All Articles